dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD

Pondok Description:

Pilari kualitas luhur dua kabayang hoverboard, harga mirah borongan dua kabayang hoverboard ti dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang supplier hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD

8,5 "off dewan jalan,
removable batré samsung,
kalawan rod tarikan,
bluetooth,
motherboard taotao,
aplikasi,
kasaimbangan otomatis,
spiker dual


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    parusahaan urang kaliwat ISO9001: 2008 System Management Quality sertifikasi. Sadaya produk nu sadia pikeun CE, GS, CQC, PSE jeung sertifikasi RoHS.

    parusahaan urang utamana ngahasilkeun diri balancing Scooter listrik, sapedah listrik, skateboard listrik. Urang ogé nyadiakeun Sunda profésional & D na OEM jasa bisnis. Kabéh kaamanan utama scooters proyék ngeunaan tata, rarancang jeung produksi parusahaan urang nu muji ku pamaréntah sarta komunitas sabudeureun. produk urang anu loba dipaké dina mal, supermarket, sakola, rumah sakit, hotél, stasiun parkir bawah tanah, torowongan jero taneuh urban, tatangkalan pabrik, rékayasa kota jeung saterusna.

    dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting

    dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (1) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (2) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (3) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (4) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (5) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (6) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (7) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (9) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga mirah borongan di Manufaktur na Exporting (10) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga mirah borongan di Manufaktur na Exporting (11) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga mirah borongan di Manufaktur na Exporting (12) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga mirah borongan di Manufaktur na Exporting (13) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga mirah borongan di Manufaktur na Exporting (14) dua Cina shenzhen téhnologi rooder kabayang hoverboard produsén supplier éksportir pabrik parusahaan ko LTD harga borongan mirah di Manufaktur na Exporting (8)

    Model: r808
    Beurat Net: 14kgs
    ukuranana Tirus: 8,5 "
    Max beban: 120kgs
    wates speed Maximum: 12km / jam
    Range: 10-15km
    Minimus ngarobah radius: 0
    Max climbing wates: 15
    batre: removable Litium-ion 36V 4.4AH Samsung
    muatan suhu: 0 ℃ ~ 40 ℃
    hawa Dioperasikeun: -15 ℃ ~ 50 ℃
    Motor: 350w * 2
    syarat Power: AC100-240V / 50-60HZ
    Ngecas waktos: 2- 3H
    paking karton: 77 * 29 * 33cm
    kasar Beurat: 16kg
    Pilihan: rod Bluetooth / kadali jauh / tarikan / aplikasi

    1PCS / karton
    Net beurat: 14kg
    GW: 16KG
    ukuranana karton: 73 * 26 * 28cm
    0.047CBM / pc

    Urutan wadahna:
    623pcs di 20GP
    1331pcs di 40GP
    1503pcs di 40HC


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart