balancing diri hovershoes harga borongan

Pondok Description:

- Play salaku naon anjeun resep ngalakonan.

Hovershoes, anu digabungkeun jeung kauntungan skateboard, hoverboard na roller skating, beuki trik bisa diputer. Ku kituna bisa nyandak mana buka madhab.

- Tanpa kadali jauh, maén ku ngajaga kasaimbangan jeung pohara gampang beroperasi.

Anjeun malah bisa numpak kalawan bébas di 5 menit tanpa pangalaman wae sateuacan. Anjeun tiasa nyieun ka playability ekstrim tanpa palarangan dewan urang.

- mawa Lightweight tur diidinan ku pesawat.

- Anjeun pilari trend, Rooder sapatu hover téh pikeun anjeun nyieun trend.


  • harga: US $ 499
  • kuantitas: 100
  • Warna: hideung
  • Brand: Rooder
  • di stock: enya
  • anyar: enya
  • jéntré produk

    Tags produk

    hovershoes balancing diriharga borongan

    Rooder mangrupakeun mérek téhnologi pinter global ti inspirasi hirup, nu milik Rooder Téhnologi Limited. Urang ngahususkeun dina hovershoes, balancing diri Scooter, skateboard listrik, kabayang kasaimbangan pinter, hoverboard jeung produk sarupa. Rooder boga grup kreatif, tim design gairah, anu ti Jerman, AS, jeung Cina, jeung loba taun design brand dunya-renowned sarta pangalaman manufaktur. Rooder fokus kana tiap rinci produk kalawan téhnik canggih, bahan, artis s visi jeung minat euweuh watesna pikeun hirup. Urang bakal mawa anjeun fashion, luang tur nu patali bisnis barang kualitas.

    balancing diri hovershoes harga borongan (1) balancing diri hovershoes harga borongan (2) balancing diri hovershoes harga borongan (3) balancing diri hovershoes harga borongan (4) balancing diri hovershoes harga borongan (18) balancing diri hovershoes harga borongan (21) balancing diri hovershoes harga borongan (27) balancing diri hovershoes harga borongan (29) balancing diri hovershoes harga borongan (30) balancing diri hovershoes harga borongan (34) balancing diri hovershoes harga borongan (36) balancing diri hovershoes harga borongan (37) balancing diri hovershoes harga borongan (38)

    Motor: Hub 350w motor
    bahan Board: pesawat kelas pigura aluminium
    batre: litium batré 3.35ah
    Range: 13km
    Speed: 10-20km
    sudut climbing: 10 gelar
    beurat Net: 2kg
    ukuranana kabayang: 70 * 51mm
    max beban: 100kg
    waktos muatan: 2h


     

    - Play salaku naon anjeun resep ngalakonan.

    Hovershoes, anu digabungkeun jeung kauntungan skateboard, hoverboard na roller skating, beuki trik bisa diputer. Ku kituna bisa nyandak mana buka madhab.

    - Tanpa kadali jauh, maén ku ngajaga kasaimbangan jeung pohara gampang beroperasi.

    Anjeun malah bisa numpak kalawan bébas di 5 menit tanpa pangalaman wae sateuacan. Anjeun tiasa nyieun ka playability ekstrim tanpa palarangan dewan urang.

    - mawa Lightweight tur diidinan ku pesawat.

    - Anjeun pilari trend, Rooder sapatu hover téh pikeun anjeun nyieun trend.

     


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car