Tentang Kami

2

Rooder Téhnologi Limited anu lokasina di Shenzhen. Kami striving ngawangun nepi brand TOP of scooters listrik di Cina. Ngaliwatan sababaraha taun ngembangkeun, urang geus well-dipikawanoh duanana di domestik jeung luar negeri. Tim profésional kami geus husus di scooters balancing diri, hoverboards na skateboards desain, manufaktur, pamasaran jeung jasa. Urang devoted nyadiakeun pakakas angkutan pondok-jarak alus teuing pikeun mahluk manusa ku adhering ka tanggung jawab sosial hemat energi, karbon lemah sareng panyalindungan lingkunganana.

parusahaan urang nyepeng nomer tina hak cipta intelektual bebas jeung téhnologi core. Kalawan tujuan ngamekarkeun tina hemat energi, panyalindungan lingkungan, urang ngagaduhan nu sertipikat ti CE, FCC, RoHS tur mastikeun lengket sistem manajemen ISO9001. Ngaliwatan taun tumuwuh, kami geus dibuka Rooder a model sababaraha scooters anyar.

scooters kami / hoverboards / stakeboards geus dijual ka sakuliah dunya sarta loba dipaké dina kandaraan pribadi, pulisi di tugas, mawa metro, bandara na mastaka badag, bintik endah tur kursus golf, jsb

parusahaan urang ngabela konsepsi perusahaan sieun alam, jeung urang percaya yen elmu robah hirup pikeun ngadegkeun rarancang komprehensif sarta sistem R & D produk olahraga outdoor pinter jeung kandaraan pribadi. Simkuring boga tim design paling profésional sarta ngalaman di lapangan, jeung urang oge kudu téhnologi kritis bebas patén, alat-alat uji canggih tur base manufaktur nu ensures produk sampurna. bebas kamampuhan R & D urang geus kacida ngaku ku industri, sarta kami geus well-dipikawanoh jeung kesatuan perusahaan tinggi-tech.

Ku nyokot gaya kerja tina serius, cekap, diandelkeun, kumawula, maksa para ahli, urang terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung layanan urang, pikeun nyugemakeun pelanggan urang.

visi urang téh keur Jieun Kahirupan leuwih nyaman, fleksibel jeung Sehat.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu