Rooder kaluar jalan Rover hoverboard r806h kalayan 8,5 inci pinter kabayang kasaimbangan otomatis Bluetooth samsung kantong batré aplikasi

Pondok Description:

Certified batré 【aman】 CE / FCC / ROHS / MSDS / UN38.3 / AS jeung carjer, aman kaluar jalan hover dewan / Self balancing Scooter lulus kabeh aturan kaamanan, mastikeun kabayang kasaimbangan pinter anjeun 100% aman pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun . hartina henteu potensial hazards seuneu.
【Fitur】 speed MAX Cruising of 12-15km / h kalawan 350-watt motor duaan jeung nepi ka 15-20km pamakean kontinyu gumantung kana kaayaan jalan jsb
【genah】 Anjeun tiasa ngarambat kalawan bébas di sabudeureun kota tanpa keur kabeungkeut kana jadwal kareta sarta metros, aman rides peuting - numpak peuting sarta ditempo jeung ngawangun-di lampu LED caang kalawan kelas. Gampang maneuver ngaliwatan jukut, leutak jeung keusik di dewan diwangun pikeun ngalakukeun leuwih. Ngarambat dina gaya, pasti janten pamimpin anu dimana wae Anjeun buka.
【Profesi】 Profesional gyroscope tur sénsor akselerasi jeung servo-control Sistim ngajamin kasaimbangan, mampuh nanjak lamping nepi ka 15 derajat; alloy aluminium rims nyadiakeun durability tambahan pikeun, ban non-skid shock-nyerep, konstruksi ABS pikeun durability, kelas waterproof dipeunteun dina IP54 keur dipake dina sagala kondisi cuaca, 10 menit fungsi otomatis Cicing keur hirup pamakéan panjang unggal muatan.
【Pabrik langsung】supplier Rooder Téhnologi Limited , harga borongan pikeun roda pinter 6,5, 8, 8,5, 10 inci
【jaminan】 jaminan 1 taun nyertakeun bagian jeung kuli ti produsén.

video unboxing:  https://instagram.com/p/BPF3HujBuxO/

Manufaktur video:  https://www.instagram.com/p/BUMNEugh-jk/


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US$153.00
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rooder kaluar jalan Rover hoverboard r806h kalayan 8,5 inci pinter kabayang kasaimbangan otomatis Bluetooth samsung kantong batré aplikasi

    Certified batré 【aman】 CE / FCC / ROHS / MSDS / UN38.3 / AS jeung carjer, aman kaluar jalan hover dewan / Self balancing Scooter lulus kabeh aturan kaamanan, mastikeun kabayang kasaimbangan pinter anjeun 100% aman pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun . hartina henteu potensial hazards seuneu.
    【Fitur】 speed MAX Cruising of 12-15km / h kalawan 350-watt motor duaan jeung nepi ka 15-20km pamakean kontinyu gumantung kana kaayaan jalan jsb
    【genah】 Anjeun tiasa ngarambat kalawan bébas di sabudeureun kota tanpa keur kabeungkeut kana jadwal kareta sarta metros, aman rides peuting - numpak peuting sarta ditempo jeung ngawangun-di lampu LED caang kalawan kelas. Gampang maneuver ngaliwatan jukut, leutak jeung keusik di dewan diwangun pikeun ngalakukeun leuwih. Ngarambat dina gaya, pasti janten pamimpin anu dimana wae Anjeun buka.
    【Profesi】 Profesional gyroscope tur sénsor akselerasi jeung servo-control Sistim ngajamin kasaimbangan, mampuh nanjak lamping nepi ka 15 derajat; alloy aluminium rims nyadiakeun durability tambahan pikeun, ban non-skid shock-nyerep, konstruksi ABS pikeun durability, kelas waterproof dipeunteun dina IP54 keur dipake dina sagala kondisi cuaca, 10 menit fungsi otomatis Cicing keur hirup pamakéan panjang unggal muatan.
    【Pabrik langsung】supplier Rooder Téhnologi Limited , harga borongan pikeun roda pinter 6,5, 8, 8,5, 10 inci
    【jaminan】 jaminan 1 taun nyertakeun bagian jeung kuli ti produsén.

    Model: r806h
    taram: 700 * 220 * 230mm
    Beurat Net: 14kgs
    ukuranana Tirus: 8,5 "
    Max beban: 120kgs
    wates speed Maximum: 10km / jam
    Range: 10-15km
    Minimus ngarobah radius: 0
    Max climbing wates: 15
    batre: Litium-ion 36V 4.4AH Samsung
    muatan suhu: 0 ℃ ~ 40 ℃
    hawa Dioperasikeun: -15 ℃ ~ 50 ℃
    Motor: 350w * 2
    syarat Power: AC100-240V / 50-60HZ
    Ngecas waktos: 2- 3H
    paking karton: 77 * 29 * 33cm
    kasar Beurat: 16kg
    Pilihan: Bluetooth / kadali jauh

    1PCS / karton
    Net beurat: 14kg
    GW: 16KG
    ukuranana karton: 77x29x33cm
    0.074CMB / pc

    Urutan wadahna:
    394pcs di 20GP
    841pcs di 40GP
    950pcs di 40HC

    HS kode: 8711600010

    video unboxing:  http://instagram.com/p/BPF3HujBuxO/

    Manufaktur video:  http://www.instagram.com/p/BUMNEugh-jk/

    Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (10) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (9) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (4) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (3) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (7) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (6) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (5) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (2) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (1) Rooder kaluar jalan Rover hoverboard kalawan kabayang kasaimbangan otomatis pinter Bluetooth samsung kantong batré aplikasi 8,5 inci (8)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !