Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered r800e skateboard

Pondok Description:

Powerboard dua custom tinggi-Powered 1650w motor brushless, climbing gelar: 25 ° -30 °
Nyadiakeun speeds luhur nepi ka 35km / jam jeung akselerasi kuat, Max beban: 200kg awi sarta maples dewan
The kaluar jalan listrik skateboard jeung 36v 11Ah pak batré manjangan dina nyetir dibasajankeun nepi ka 30-35 km.
4-6 jam waktu muatan, Ergonomic 2.4G jauh ngadalikeun nyetir modus (nyimpen speed / énergi) jeung arah.
mountainboard gaduh ban pneumatic, méré Anjeun enjoyment tina tingkat profésional.
pabrik langsung, Rooder Téhnologi Limited 4 roda skateboard supplier langsung.

video:  https://www.facebook.com/rooder.tec/videos/1799134013672092/

nguji video:  https://www.instagram.com/p/BPZKt5TBXuv/


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered r800e skateboard

    Powerboard dua custom tinggi-Powered 1650w motor brushless, climbing gelar: 25 ° -30 °
    Nyadiakeun speeds luhur nepi ka 35km / jam jeung akselerasi kuat, Max beban: 200kg awi sarta maples dewan
    The kaluar jalan listrik skateboard jeung 36v 11Ah pak batré manjangan dina nyetir dibasajankeun nepi ka 30-35 km.
    4-6 jam waktu muatan, Ergonomic 2.4G jauh ngadalikeun nyetir modus (nyimpen speed / énergi) jeung arah.
    mountainboard gaduh ban pneumatic, méré Anjeun enjoyment tina tingkat profésional.
    pabrik langsung,  Rooder  Technology Limited 4 wheels skateboard supplier direct.

    Model: r800e
    mileage: 20 km
    Top speed: 35KM / H
    pangabisa climbing: 25 derajat
    Maximum beban: 200kg
    hawa ngagawekeun: -40 derajat 70 derajat
    Beubeur Motor: 1650W * 2pcs Brushless
    batre: 36V 11AH Litium batré.
    Ngecas waktos: 4-6 jam
    Ngecas suhu: 0-45 derajat
    overcharge panyalindungan: Sumuhun
    carjer: 90-240V 50-60Hz
    waterproof: IP54
    Awak bahan: awi sarta maples
    Vehicle Dimensi: 115 * 42 * 23cm
    8 inci: ukuranana Tirus
    ukuranana Packing : 122cm * 47cm * 27cm
    NW: 14kg, GW: 18.5kg
    Paket Daptar: skateboard, carjer, kadali jauh

    1PCS / karton
    ukuranana karton: 122cm * 47cm * 27cm
    NW: 14kg, GW: 18.5kg
    0.155CBM / pc

    Urutan wadahna:
    187pcs di 20GP
    400pcs di 40GP
    452pcs di 40HC

    video:  http://www.facebook.com/rooder.tec/videos/1799134013672092/

    nguji video:  http://www.instagram.com/p/BPZKt5TBXuv/

    Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (1) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (11) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (3) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (4) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (2)Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (5) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (6) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (7) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (8) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (9) Rooder kaluar jalan 4 roda pabrik dewan lila Electric Powered skateboard (10)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !