hovershoes kabayang kasaimbangan pinter harga borongan

Pondok Description:

- Play salaku naon anjeun resep ngalakonan.

Hovershoes, anu digabungkeun jeung kauntungan skateboard, hoverboard na roller skating, beuki trik bisa diputer. Ku kituna bisa nyandak mana buka madhab.

- Tanpa kadali jauh, maén ku ngajaga kasaimbangan jeung pohara gampang beroperasi.

Anjeun malah bisa numpak kalawan bébas di 5 menit tanpa pangalaman wae sateuacan. Anjeun tiasa nyieun ka playability ekstrim tanpa palarangan dewan urang.

- mawa Lightweight tur diidinan ku pesawat.

- Anjeun pilari trend, Rooder sapatu hover téh pikeun anjeun nyieun trend.


  • Harga: US $ 499,00
  • Kuantitas: 100
  • Warna: hideung
  • Brand: Rooder
  • Dina stock: enya
  • Anyar: enya
  • jéntré produk

    Tags produk

    hovershoes kabayang kasaimbangan pinter harga borongan ti Rooder sapatu hover pabrikprodusén supplier

    hovershoes pabrik kabayang kasaimbangan pinter

     

    Model: hovershoes
    batré: 54wh / pc
    motor: 250w / pc
    max beban: 10-80kg
    rentang: 8km
    speed max: 8km / h
    Max premissible gradién: 9 gelar
    digawé suhu: -10 ka 40 ℃
    waterproof: IP65
    ngecas input: AC100- 220V
    ngecas kaluaran: 29.4V1A
    pinuh waktos muatan: 1.5H
    net beurat: 2.8KG / pc
    ban diaméterna luar: 3,5 inci

     

    - Play salaku naon anjeun resep ngalakonan.

    Hovershoes, anu digabungkeun jeung kauntungan skateboard, hoverboard na roller skating, beuki trik bisa diputer. Ku kituna bisa nyandak mana buka madhab.

    - Tanpa kadali jauh, maén ku ngajaga kasaimbangan jeung pohara gampang beroperasi.

    Anjeun malah bisa numpak kalawan bébas di 5 menit tanpa pangalaman wae sateuacan. Anjeun tiasa nyieun ka playability ekstrim tanpa palarangan dewan urang.

    - mawa Lightweight tur diidinan ku pesawat.

    - Anjeun pilari trend, Rooder sapatu hover téh pikeun anjeun nyieun trend.

     

    hover sapatu pabrik dewan pinter kasaimbangan diri (1) hover sapatu pabrik dewan pinter kasaimbangan diri (2) hover sapatu pabrik dewan pinter kasaimbangan diri (3)hovershoes supplier dewan balancing diri (1) hovershoes supplier dewan balancing diri (2)

    sapatu hover


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra