certifications

urang boga certifications of CE, MD, EMC, LVD, FCC, MSDS, UN38.3, Identification sarta angkutan laut klasifikasi barang jsb keur Rooder hoverboard, skateboard, Scooter sarta sapédah listrik jrrd

CE EMC LVD FCC ROHS EEC TUV ngahontal SGS KC UL MSDS UN38.3 SAA Identification sarta angkutan laut klasifikasi ul2272 barang hoverboards Certified Rooder

 

1. CE sertifikasi MD 2006/42 / EC:

Rooder MD sertifikasi 2006-42-EC pikeun hoverboard Scooter listrik skateboard jsb

sertifikasi 2. CE EMC:

sertifikasi Rooder CE EMC keur kabayang kasaimbangan pinter skateboard listrik pareum jalan Scooter jsb

sertifikasi LVD 3. CE:

Sertifikasi Rooder CE LVD pikeun sapédah listrik Harley 4 kabayang skateboard listrik diri balancing Scooter jsb

4. sertifikasi FCC:

Sertifikasi Rooder FCC pikeun sapédah listrik skateboard diri kasaimbangan Scooter airboard jsb

5. RoHS sertifikasi:

RoHS sertifikasi pikeun dewan kasaimbangan pinter skateboard listrik mini robot Scooter ti Rooder éksportir pabrik supplier

 

Inpo nu leuwih lengkep, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. hatur nuhun.

pabrik hoverboard balancing diri Scooter supplier dua kabayang kasaimbangan pinter dewan manufaktur kaluar jalan Harley sapédah listrik éksportir harga borongan


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra