Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih r804d ti Cina Rooder seev coco kotana caigiees citycoco Harley Scooter listrik pabrik harga borongan

Pondok Description:

Rooder Kota coco Scooter listrik Harley, $ 250 batré removable Negotiable, 30-150 km rentang, fits dua lembar accu removable, éta bisa nyandak jauh waragad. Cool pilari dua korsi Scooter, fun numpang di sabudeureun basisir atawa malah hiji numpak gampang pikeun meunangkeun anjeun damel, éta boga Bluetooth pilihan gampang pikeun nyambung ka telepon anjeun, ku spiker badag pikeun ngadengekeun musik atanapi ngobrol Anjeun tercinta sakali bari tunggang, éta boga 2 kenop cadang ku alarm kaamanan, mibanda kakawasaan 1000w motor ku tegangan 60v, ngecas 4-10 jam gajih ukuran ban 18 * 9,5 inci, kabayang badag listrik, max beurat nyaéta 200 kg, eta bakal datangna kalayan ngarobah lampu jeung cahaya marake, kaca spion, hareup jeung pungkur gantung shock, layar LCD.


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US $ 666,00
  • jéntré produk

    Tags produk

    Harley el Scooterkalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter listrik pabrik harga borongan

    Rooder Kota coco Scooter listrik Harley, $ 250 batré removable Negotiable, 30-150 km rentang, fits dua lembar accu removable, éta bisa nyandak jauh waragad.

    Cool pilari dua korsi Scooter, fun numpang di sabudeureun basisir atawa malah hiji numpak gampang pikeun meunangkeun anjeun damel, éta boga Bluetooth pilihan gampang pikeun nyambung ka telepon anjeun, ku spiker badag pikeun ngadengekeun musik atanapi ngobrol Anjeun tercinta sakali bari tunggang, éta boga 2 kenop cadang ku alarm kaamanan, mibanda kakawasaan 1000w motor ku tegangan 60v, ngecas 4-10 jam gajih ukuran ban 18 * 9,5 inci, kabayang badag listrik, max beurat nyaéta 200 kg, eta bakal datangna kalayan ngarobah lampu jeung cahaya marake, kaca spion, hareup jeung pungkur gantung shock, layar LCD.

    Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (1)

     

    Kota coco gaya Harley el Scooter pisan aman ngajalankeun henteu butuh lisénsi atawa pendaptaran siap naek. Ieu panas jual di Argentina, Australia, Austria, Bélgia, Bosnia jeung Hérzégovina, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chili, Kolombia, Cina, Kroasia, Czech, Denmark, Finlandia, Prancis, Jerman, Hong Kong, Hungaria, India, Indonesia, Israel , Italia, Koréa Kidul, Lituania, Mauritius, Mexico, Maroko, Norwégia, Paraguay, Peru, Polandia, Portugal, Romania, Slovakia, Slovénia, Afrika Kidul, Spanyol, Swédia, Swiss, Thailand, Ukraina, Britania Raya, Amérika Sarikat

    Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (14) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (10) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (11) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (8) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (6) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (5) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (4)

     

    Model: r804d
    pasisian: 10 inci alloy Aluminium
    Panjang: 1756mm * 750mm * 50mm
    ukuranana Tirus: 18 × 9.5inch
    mode marake: Disc marake
    Maximum nanjak: 18 gelar
    torsi Maximum: 95N / M
    mileage Maximum: 35-40KM
    speed Maximum: 50km / jam
    beban Maximum: 200KG
    removable batré: batré litium 60V12AH
    Ngecas waktos: 6hours
    kakuatan Motor: 1000W
    Front shock gantung: enya
    Rear shock gantung: enya
    Tanduk: enya.
    Rear ngarobah lampu: enya
    gaul lampu: enya
    tampilan layar LED: enya
    ganda korsi: enya
    NW: 65KG GW: 70KG
    ukuranana Paket: 186 * 42 * 80cm

    1PC / karton
    ukuranana karton: 1850 * 420 * 870mm
    NW: 65kg, GW: 70kg
    0.676CBM / pc

    Urutan wadahna:
    43pcs di 20GP
    92pcs di 40GP
    104pcs di 40HC

    Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (15) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (12) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (9) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (7) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (3) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley Scooter pabrik listrik harga borongan (2) Harley el Scooter kalawan kabayang badag ban gajih ti Cina Rooder seev caigiees coco kotana citycoco Harley listrik Scooter pabrik harga borongan (13)



  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal