tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah lampu 500W brushless motor 40kmh

Pondok Description:

neangan kualitas luhur tilepan Scooter listrik, harga low borongan tilepan Scooter listrik ti Rooder Cina tilepan sooter listrik éksportir supplier produsén pabrik parusahaan on www.RooderGroup.com

Kabayang 10 inci,
batré litium,
brushless motor,
speed 40kmh,
Scooter tilepan


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US$422.00
  • jéntré produk

    Tags produk

    kami nu supplier husus rupa bicycles listrik, Scooter listrik s, Electric Unicycle sareng Pilihan-rupa kelir sarta desain. Dumasar pangalaman ampir 5 taun 'dina industri urang kudu loba staffs kualitas luhur di widang desain, ngembangkeun jeung produksi. Sadaya produk urang sasuai jeung konsép hemat energi jeung perlindungan lingkungan, urang Tujuan ngamajukeun hiji ramah-eco na greener gaya hirup pikeun jalma sakuliah dunya.

    Kalayan kuat Kamampuh berkembang sourcing kami, kami nyadiakeun jasa profésional sarta solusi cocog jeung konsumén urang 'borongan, ritel, sarta kabutuhan pausahaan. Di sagigireun kami boga kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi nyandak urang kana ngajamin kapuasan customer total. Salaku hasil produk kualitas luhur kami sarta layanan palanggan beredar, kami geus miboga jaringan jualan global ngahontal Amérika Kalér, Eropa, Australia, Timur Tengah, Sulawesi Tenggara tur ogé ngaapresiasi ku purchasers maranéhanana.

    Mun anjeun resep salah sahiji produk urang atanapi hoyong ngabahas hiji urutan custom, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Kami néangan maju ka ngabentuk hubungan bisnis sukses kalayan klien anyar di sakuliah dunya dina mangsa nu bakal datang.

    folding Scooter listrik r803t kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah lampu 500W brushless motor 40kmh

    tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (1) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (2) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (3) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (4) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (5) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (6) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (7) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (8) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (9) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (10) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (11) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (12) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (13) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (14) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (15) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (16) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (17) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (18) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (19) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (20) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (21) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (22) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (23) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (24) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (25) tilepan Scooter r803t listrik kalawan 10 inci pungkur kabayang hareup ngarah 500W lampu brushless motor 40kmh ti Rooder tilepan produsén pabrik Scooter listrik (26)

    r803t
    Ukuran: 1180 * 600 * 1100 MM
    speed Max: 40KM / H,
    Max beban: 150kg
    36V 500W brushless motor
    awakna aluminium Full na pigura,
    10 inci pneumatic ban
    36V 10.4AH Litium batré
    Range: 35-40km
    waktos ngecas: 5-6 jam,
    disc marake,
    lampu marake,
    LED hareup jeung lampu pungkur


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk