foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h kalawan aluminium bingkai alloy 12inch

Pondok Description:

Alus outdoor Kagiatan E-Sapédah - Desain pikeun aktivitas outdoor, préfek keur tunggang urban, sumur-dipilih kelas tinggi Aluminium Galunggung nulungan anjeun ngarasakeun fun outdoor.
Eco-Friendly E-Sapédah - 100% Electric sarta emisi bébas, panyalindungan lingkungan, lightweight, pisan gampang pikeun nyimpen jeung mawa
Unisex Desain E-Sapédah - 2 Warna (Hideung / Bodas) sadia, ci sarta niiskeun pilari jas keur awéwé, lalaki jeung teens, kinerja beredar (Front, Balik wahana Electric disc marake) mantuan Anjeun ngarasakeun speed na kabagjaan ker.
Modus ngagawekeun unik - E-sapédah & Bantuan sapedah. Anjeun tiasa milih nu e-sapédah keur ngarasakeun perjalanan lila tanpa pedaling, sarta ogé bisa milih mode PAS pikeun ngagedékeun usaha anjeun sorangan. Ngarasakeun numpak anjeun kalayan mode nanaon. 36V 6.6AH Litium Batre ngarojong nepi ka 25km / jam kalayan sauntuyan tunggang 23-30km. Sarta eta ngeusi gampang (3 jam).


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US $ 288,00
  • jéntré produk

    Tags produk

    foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h kalawan aluminium alloy pigura 12inch ti Rooder pabrik e-sapédah

    Model: r809 h
    pigura bahan: aluminium alloy
    max speed: 25km / jam
    mileage (murni listrik): 25km
    mileage (bantuan) 23-30km
    batré: 36v6.6ah
    carjer: 36v2ah
    ngecas waktos: 3.5h
    maksimum loading: 150kg
    kakuatan motor: 350w
    max climbing: 12 °
    beurat net: 14kg
    IP54
    ukuran ban: 12inch
    fungsi: listrik na pas
    marake: ganda disc marake
    damping: ganda damping
    cushion korsi: bisa disaluyukeun
    warna: hideung / bodas
    ukuranana unfolding (l * w * h): 107 * 45 * 90cm
    ukuranana tilepan (l * w * h): 107 * 45 * 73cm

    foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (1) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (2) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (3) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (4) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (5) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (6) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (7) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (8) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti Rooder supplier e-sapédah (9) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti supplier Rooder e-sapédah (10) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti supplier Rooder e-sapédah (11) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti supplier Rooder e-sapédah (12) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti supplier Rooder e-sapédah (13) foldablae sapedah listrik e-sapédah r809h ti supplier Rooder e-sapédah (14)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra