persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti Harley el Rooder parusahaan Scooter

Pondok Description:

Rooder ngaleupaskeun model Citycoco Scooter listrik anyar, ogé katelah Harley el Scooter. Éta desain anyar dumasar r804 citycoco generasi kahiji, éta baris datangna jeung korsi ganda, 1500watt motor kuat tur batré removable, 12ah jeung batré 20ah mangrupa pilihan. Ieu pas EEC baku 168/2013 kategori Le1B. Unggal Scooter boga STNK jeung COC kertas pikeun register pikeun pamakéan légal jalan di Éropa.

Harley listrik Scooter CITYCOCO ROODER kalawan EEC persetujuan COC STNK VMI kode R36 168/2013 LE1B

Rooder ISO9001,
Patén of Rooder Harley Scooter listrik dua batré litium removable,
Rooder citycoco Scooter listrik CE EMC MD LVD ROHS sertifikasi,
Rooder kabayang badag maker Scooter listrik


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotar804r ti Harley el téhnologi parusahaan Scooter Rooder dugi

     

     

    Citycoco Homologue Rute Rooder Caigiees T-kapal keur pelesir Harley listrik Scooter Homologuée Rute (2) Citycoco Homologue Rute Rooder Caigiees T-kapal keur pelesir Harley listrik Scooter Homologuée Rute (5) Citycoco Homologue Rute Rooder Caigiees T-kapal keur pelesir Harley listrik Scooter Homologuée Rute (3) Citycoco Homologue Rute Rooder Caigiees T-kapal keur pelesir Harley listrik Scooter Homologuée Rute (4) Citycoco Homologue Rute Rooder Caigiees T-kapal keur pelesir Harley listrik Scooter Homologuée Rute (1)

    Model: EEC
    ukuranana Tirus: 18 × 9.5inch
    mode marake: Disc marake
    Maximum nanjak: 18 gelar
    torsi Maximum: 95N / M
    Maximum mileage: 35-120KM
    speed Maximum: 45km / jam
    beban Maximum: 200KG
    removable batré: 60V12AH / 20AH batré litium
    Ngecas waktos: 6-10hours
    kakuatan Motor: 1500W
    Front shock gantung: enya
    Rear shock gantung: enya
    Tanduk: enya.
    Rear ngarobah lampu: enya
    gaul lampu: enya
    tampilan layar LED: enya
    ganda korsi: enya
    NW: 65KG GW: 70KG

    persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (1) persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (2) persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (3) persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (4) persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (5) persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi (6)citycoco persetujuan eec (1) citycoco persetujuan eec (2) citycoco persetujuan eec (3) citycoco persetujuan eec (4)Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (1) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (2) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (3) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (4) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (5) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (6) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (7) Harley Scooter eec group persetujuan Rooder téhnologi hk shansu dugi (8)

     

    EEC persetujuan CITYCOCO listrik Scooter FROM ROODER Grup

    EEC persetujuan CITYCOCO listrik Scooter FROM ROODER Grup

    EEC persetujuan CITYCOCO listrik Scooter FROM ROODER grup (1) EEC persetujuan CITYCOCO listrik Scooter FROM ROODER grup (2) EEC persetujuan CITYCOCO listrik Scooter FROM ROODER grup (3)

     

    harley electric socoter ISO 9001 Rooder:

    socoter listrik Harley ISO 9001 Rooder

     

    Rooder Scooter listrik HarleyPatén:

    Rooder Harley Scooter listrik Patén (1) Rooder Harley Scooter listrik Patén (2) Rooder Harley Scooter listrik Patén (3) Rooder Harley Scooter listrik Patén (4)

     

    Rooder kotana coco Scooter listrik CE EMC MD LVD ROHS sertifikasi:

    Rooder kotana coco Scooter listrik CE EMC MD LVD ROHS sertifikasi (1) Rooder kotana coco Scooter listrik CE EMC MD LVD ROHS sertifikasi (2) Rooder kotana coco Scooter listrik CE EMC MD LVD ROHS sertifikasi (3) coco Rooder kotana brand (1) coco Rooder kotana brand (2)

    persetujuan EEC citycoco Scooter listrik Rooder coco kotana r804r ti el téhnologi parusahaan Scooter Rooder Harley dugi

     


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car