coco kotana r804s Scooter listrik Rooder kalawan EEC COC STNK jalan légal di Éropa

Pondok Description:

EEC COC coco kotana Scooter listrik Rooder r804s kalawan 2 accu removable, STNK, hareupeunana shock gantung, pungkur gantung shock, kaca spion, lampu turnning hareup, lampu balik pungkur, eureun lampu, spedometer, korsi ganda, plat lisénsi, jalan / jalan citycoco légal.


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US $ 675,00
  • jéntré produk

    Tags produk

    coco kotana r804s Scooter listrik Rooder kalawan EEC COC STNK jalan légal di Éropa

    Model: r804r-EEC
    ukuranana Tirus: 18 × 9.5inch
    mode marake: Disc marake
    Maximum nanjak: 18 gelar
    torsi Maximum: 95N / M
    mileage Maximum: 35-130KM
    speed Maximum: 45km / jam
    beban Maximum: 200KG
    batre: 60V12AH / 20AH litium batré
    Ngecas waktos: 6-10hours
    kakuatan Motor: 1500W
    batré removable: enya
    Front shock gantung: enya
    Rear shock gantung: enya
    kaca spion: enya
    Tanduk: enya.
    hareup lampu turnning: enya
    Rear ngarobah lampu: enya
    gaul lampu: enya
    tampilan layar LED: enya
    ganda korsi: enya
    plat lisénsi: enya
    eec / coc disatujuan: enya
    NW: 65KG GW: 70KG

    coco kotana Scooter listrik (1) coco kotana Scooter listrik (2) coco kotana Scooter listrik (4) coco kotana Scooter listrik (5) coco kotana Scooter listrik (6) coco kotana Scooter listrik (7) coco kotana Scooter listrik (8) coco kotana Scooter listrik (10) coco kotana Scooter listrik (11) coco kotana Scooter listrik (9) coco kotana Scooter listrik (12) coco kotana Scooter listrik (13) coco kotana Scooter listrik (3)

     

    rooder citycoco kalayan plat lisénsi (1) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (2) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (3) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (4) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (5) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (6) rooder citycoco kalayan plat lisénsi (7)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !