caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand switch

Pondok Description:

Caigiees Citycoco, Citycoco Caigiees Homologated Jalan. Citycoco Caigiees nyaeta antara hiji Scooter sarta Scooter motor, drivable bari nangtung atawa diuk. Homologated keur jalan Éropa. eta bakal datang jeung dokumen COC, kalawan urang EEC / COC, éta gampang pikeun meunangkeun lisénsi pikeun jalan.

Alarm
kaca spion
jauh controler
speedometor
wadah telepon
STNK
handlebar konci
kickstand kakuatan aman switch


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US $ 1150,00
  • jéntré produk

    Tags produk

    caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh nice speedometor kickstand aman kakuatan switch

     

    nodel: r804i with eec and coco
    motor: 3000W
    batré: removable 63v20ah
    hareup jeung gantung pungkur
    lampu hareup, lampu plat lisénsi jeung ngeureunkeun lampu,
    hareupeun lampu balik
    kakuatan suplai: 220v - 50 / 60Hz
    alloy aluminium pasisian
    hirup batré: 65-70km nurutkeun beurat jeung kaayaan jalan
    beurat: 60Kgs
    rider beurat maximum: 150kgs
    maksimum lamping: 30 °
    ngecas waktos: 4-8 jam
    speed: 70km / h, ngarojong ngaropea speed 25km / jam.
    Alarm
    kaca spion
    jauh controler
    speedometor
    wadah telepon
    STNK
    handlebar konci
    kickstand kakuatan aman switch

    caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (1) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (2) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (3) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (4) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (5) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (6) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (7) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (8) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan switch 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand (9) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand switch (10) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand switch (11) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand switch (12) caigiees citycoco Scooter listrik r804i EEC COC kalawan 3000w 20ah 70kmh speedometor kickstand switch (13)téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (1) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (2) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (3) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (4) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (5) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (6) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (8) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (9) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (10) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (11) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (12) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (13) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (14) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (15) téhnologi rooder dugi citycoco coc eec (16)Harley listrik Scooter eec coc (12)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart