2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa

Pondok Description:

Milarian tinggi kualitas e-sapédah, borongan harga low e-sapédah ti Rooder e-sapédah supplier pabrik produsén éksportir parusahaan
16 ban inci,
batré litium removable,
motor kawasa,
pabrik langsung,
harga borongan


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US$500.00
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rooder geus dedicated Sunan Gunung Djati jeung R & D, manufaktur jeung marketing di sakuliah dunya keur bicycles tinggi tungtung, sapédah listrik s sarta rélatif produk. Ayeuna, produk urang manggihan pasar siap di sakuliah dunya.

    Urang, Rooder, ngarasakeun reputasi unggulan alatan kualitas dipercaya anak, workmanship rupa jeung Desain trendi dunya. Kiwari kami geus diadegkeun jaringan sakuliah dunya dipercaya jeung geus dijieun kasuksésan hébat bareng jeung sakabeh mitra di dunya.

    Tujuanana urang téh nyieun teuas duit earned customer urang urang leuwih berharga, bari kami anu ngembang foreword babarengan.

    Lamun perlu bikes tinggi-tungtung alus, bikes listrik jeung bagian ti produsén aslina profésional, urang kedah hiji katuhu nu Anjeun keur pilari. Éta henteu ragu sanggeus Anjeun milih kami salaku supplier dipercaya, anjeun bakal ngarasakeun kasuksésan hébat sarua mitra kami lianna geus rengse.

    2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah

    2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (3) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (1) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (4) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (6) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (7) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (5) 2018 Éropa panas jual e-sapédah sapedah listrik r809 kalawan batré kabayang 16 inci removable li-ion litium jeung motor kuat for geus dewasa ti pabrik e-sapédah (2)

     

    Model: r809
    ukuranana kabayang: 16inch
    pigura: aluminium bingkai
    motor: 36v250w gearless motor
    batré: 36v5.2a
    ngecas waktos: 3-4hours
    putus: hareupeunana & disc putus pungkur
    pasisian cutter pasisian 13g36h
    tampilan: LCD tampilan
    max beban: 100kg
    rentang: 50km
    ngecas waktos: 3-4hours
    speed luhur: 25km / jam
    ukuranana pak: 1320 * 650 * 260mm
    beurat net: 14kgs
    beurat kotor: 18kgs


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key