16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost r809b sadia on Ebay Amazon

Pondok Description:

Collapses pikeun gampang - The sapédah tilepan migunakeun hiji pigura aluminium kelas aerospace & gampang fits dina truk jeung mobil sadaya ukuran. Jalur sapedah motorized ngagunakeun 36 V batré & a motor 250-watt nu ngeusi dina 3 hours.Ideal keur gudang minimal.

5 PAS Saté System- Multi tampilan fungsi LCD, sensor 12 titik sarta FOC controller babarengan ngagabungkeun nu PAS system.You bisa boh numpak dina modeu pedals, atawa dina modeu kontrol pesiar kalayan mode sapédah murni pedaling kaluar atawa lamun kudu sababaraha sensor exercises.The bisa ngadeteksi unggal niat persis

Ngecas Everywhere- Ieu batré E-sapédah ci téh nyumputkeun di pos korsi. Anjeun tiasa meunang deui kaluar waragad eta dimana wae anjeun hayang. Éta basajan tur lampu pikeun nyandak eta kaluar.

Adjustable Sapédah Electric: ngamungkinkeun pikeun nyatu adjustment jangkungna sela pikeun nyocogkeun rider jeung geus dipasangan ku rusuh-release clamp pikeun mantuan dina tilepan sapédah nu gancang

Patén kotakna: The e-sapédah adopts 100 persen pigura alloy aluminium, nu garpu hareup dijieunna tina pigura-kakuatan tinggi na dipak kalawan kanyamanan premium diserep shock


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pamayaran Sarat: T / T /, L / C, PayPal, D / A, D / P
  • Harga: US $ 525,00
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rooder 16 inci 250w 36v sapédah listrik kalawan batré disumputkeun di seatpost sadia on Ebay Amazon na roodergroup.com

    Model: r809b
    Ukuran kabayang: 16inch
    kotakna: aluminium bingkai
    Motor: 36V250W gearless motor
    batre: 36V5.2A
    Cas Time: 3-4hours
    Tatakrama: hareupeunana & pungkur disc putus
    hareup sarta pungkur dipingpin lampu
    Témbongkeun: tampilan LCD
    Max beban: 100KG
    Range: 50km
    Cas Time: 3-4hours
    Top Speed: 25km / jam
    ukuran Pek: 1320 * 650 * 260mm
    Beurat Net: 14kgs
    Kasar Beurat: 18kgs

    Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (6) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (1) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (2) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (4) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (5) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (7) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (8) Rooder 16 inci 250w sapédah listrik 36v kalawan batré disumputkeun di seatpost (3)


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu