Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki

Short Description:

Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Shenzhen lan supplier China ing roodergroup.com

Mini scooter elektrik kawasaki karo 350 watt motor, 48 volt, 10 inch ban lemak.
48V baterei ion lithium
35km saben daya, kacepetan 30km / h max
LED ngarep lan cahya mburi
kurang saka 40KG
Rooder kawasaki scooter pabrik listrik langsung
babar pisan 12 months


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel elektrik kick scooter r804m Mini kawasaki scooter elektrik

    kick scooter, wholesale high quality kick scooter products from kick scooter factory and kick scooter supplier, importer,exporter, manufacturer at www.roodergroup.com

    Mini scooter elektrik kawasaki karo 350 watt motor, 48 volt, 10 inch ban lemak.
    48V baterei ion lithium
    35km saben daya, kacepetan 30km / h max
    LED ngarep lan cahya mburi
    Rooder kawasaki scooter pabrik listrik langsung
    babar pisan 12 months

    R804m: Model
    Size: 130 * 65 * 105cm
    lemah reresik: 9cm
    weiht Net: 31kg
    baterei: 48V10AH lithium baterei
    daya wektu: 5 days
    Range: 35km
    voltase Input: AC180V-220V, MHX 50HZ
    voltase Output: 54V2A
    suhu: 0-40C °
    ngarep lan mburi lampu
    Tirus: 10 * 6.00-5.5
    motor: 350w
    Max Load: 100KG
    Climbing: 12 °
    Max cepet: 30km / H
    werna: ireng, putih, abang, ijo lan coklat
    ukuran Packing: 139 * 71 * 33cm
    bobot Gross : 39 KG

    1pcs / karton
    ukuran karton: 139 * 71 * 33cm
    GW: 39kg, NW: 31kg
    0.326CBM / pc

    Supaya wadhah:
    89pcs ing 20GP
    190pcs ing 40GP
    215pcs ing 40HC

    Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier Grosir kualitas dhuwur Rooder 2 wheel kick elektrik scooter r804m Mini scooter elektrik kawasaki saka Rooder pabrik Produsèn exporter supplier


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star