loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd

Short Description:

Nggolek kualitas dhuwur loro wheel hoverboard, rega murah grosir loro wheel hoverboard saka loro China Shenzhen teknologi rooder wheel supplier hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd

8.5 "mati Papan dalan,
dipindhah baterei samsung,
karo rod narik,
bluetooth,
motherboard taotao,
app,
imbangan otomatis,
speaker dual


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Our company wis liwati ISO9001: 2008 Quality Management System Karyawan. Kabeh barang sing kasedhiya kanggo CE, GS, CQC, PSE lan sertifikat RoHS.

    Our company utamané mrodhuksi poto wawas scooter elektrik, Bicycle electrical, skateboard listrik. Kita uga nyedhiyani R profesional & D lan OEM layanan bisnis. Kabeh keamanan utama Scooters proyek planning, desain lan produksi perusahaan kita sing padha ngalembana pemerintah lan masyarakat sak. Kita produk sing digunakake digunakake ing mal, supermarket, sekolah, rumah sakit, Hotel, stasiun parking lemah, Tunnel lemah kutha, tetanduran pabrik, engineering kotamadya lan ing.

    loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngekspor

    loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (1) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (2) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (3) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (4) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (5) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (6) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (7) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (9) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega murah grosir ing Manufacturing lan Ngèkspor (10) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega murah grosir ing Manufacturing lan Ngèkspor (11) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega murah grosir ing Manufacturing lan Ngèkspor (12) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega murah grosir ing Manufacturing lan Ngèkspor (13) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega murah grosir ing Manufacturing lan Ngèkspor (14) loro China Shenzhen teknologi rooder wheel hoverboard Produsèn supplier exporter pabrik perusahaan co ltd rega borongan mirah ing Manufacturing lan Ngèkspor (8)

    Model: r808
    Bobot Net: 14kgs
    ukuran Tirus: 8.5 "
    Max Load: 120kgs
    wates kacepetan maksimum: 12km / h
    Range: 10-15km
    Minimus ngowahi radius: 0
    Max climbing watesan: 15
    baterei: Dipindhah Lithium-ion 36V 4.4AH Samsung
    Charged suhu: 0 ℃ ~ 40 ℃
    suhu dilakokno: -15 ℃ ~ 50 ℃
    Motor: 350w * 2
    syarat Power: AC100-240V / 50-60HZ
    Ngisi daya wektu: 2- 3H
    Packing Karton: 77 * 29 * 33cm
    Gross Bobot: 16kg
    Pilihan: rod bluetooth / remot kontrol / narik / APP

    1pcs / karton
    Net bobot: 14kg
    GW: 16KG
    ukuran karton: 73 * 26 * 28cm
    0.047CBM / pc

    Supaya wadhah:
    623pcs ing 20GP
    1331pcs ing 40GP
    1503pcs ing 40HC


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star