wawas poto hovershoes rega borongan

Short Description:

- Play minangka apa wae kaya apa.

Hovershoes, kang digabungake karo kauntungan saka skateboard, hoverboard lan roller olahraga skate, liyane trik bisa diputer. Supaya sampeyan bisa njupuk ngendi wae pindhah nang endi wae.

- Tanpa remot kontrol, muter dening tetep imbang lan banget gampang operate.

Sampeyan bisa malah numpak bebas ing 5 menit tanpa pengalaman sadurunge. Sampeyan bisa nggawe iku kanggo playability nemen tanpa Watesan Papan kang.

- nggowo entheng lan idin dening bidang.

- Sampeyan are looking for gaya, Rooder shoes kisaran iku kanggo sampeyan nggawe gaya.


  • rega: US $ 499
  • jumlahe: 100
  • werna: ireng
  • Brand: Rooder
  • ing Simpenan: ya
  • anyar: ya
  • Detail produk

    Tags Product

    hovershoes wawas potorega borongan

    Rooder punika account teknologi pinter global saka inspirasi urip, kang belongs kanggo Rooder Teknologi Limited. We spesialis ing hovershoes, wawas poto scooter, skateboard listrik, rodha imbangan pinter, hoverboard lan produk padha. Rooder wis klompok Creative, tim desain hasrat, sing saka Jerman, Amerika Serikat, lan China, karo akeh taun saka desain account donya-kesuwur lan pengalaman Manufaktur. Rooder fokus ing saben rincian produk karo majeng Techniques, bahan, artis sesanti lan semangat boundless kanggo urip. Kita bakal nggawa sampeyan fashion, luang lan-related bisnis barang kualitas.

    wawas poto hovershoes rega borongan (1) wawas poto hovershoes rega borongan (2) wawas poto hovershoes rega borongan (3) wawas poto hovershoes rega borongan (4) wawas poto hovershoes rega borongan (18) wawas poto hovershoes rega borongan (21) wawas poto hovershoes rega borongan (27) wawas poto hovershoes rega borongan (29) wawas poto hovershoes rega borongan (30) wawas poto hovershoes rega borongan (34) wawas poto hovershoes rega borongan (36) wawas poto hovershoes rega borongan (37) wawas poto hovershoes rega borongan (38)

    Motor: Hub 350w motor
    bahan Board: pesawat bahan aluminium pigura
    baterei: lithium baterei 3.35ah
    Range: 13km
    Speed: 10-20km
    amba climbing: 10 jurusan
    bobot Net: 2kg
    ukuran Wheel: 70 * 51mm
    max load: 100kg
    wektu daya: 2h


     

    - Play minangka apa wae kaya apa.

    Hovershoes, kang digabungake karo kauntungan saka skateboard, hoverboard lan roller olahraga skate, liyane trik bisa diputer. Supaya sampeyan bisa njupuk ngendi wae pindhah nang endi wae.

    - Tanpa remot kontrol, muter dening tetep imbang lan banget gampang operate.

    Sampeyan bisa malah numpak bebas ing 5 menit tanpa pengalaman sadurunge. Sampeyan bisa nggawe iku kanggo playability nemen tanpa Watesan Papan kang.

    - nggowo entheng lan idin dening bidang.

    - Sampeyan are looking for gaya, Rooder shoes kisaran iku kanggo sampeyan nggawe gaya.

     


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car