About Us

2

Rooder Technology Limited are located in Shenzhen. We are striving to build up the TOP brand of electric scooters in China. Through several years of development, we have been well-known both at domestic and overseas. Our professional team is specialized in self balancing scooters, hoverboards and skateboards design, manufacturing, marketing and service. We devoted to provide the excellent short-distance transport tools for human being by adhering to the social responsibility of energy saving, low carbon and environment protection.

Our company ngemu nomer saka hak properti intelektual sawijining lan teknologi inti. Karo Yahoo ngembangaken saka daya energi, pangayoman lingkungan, kita entuk sertifikat saka CE, FCC, RoHS lan strictly kelet kanggo sistem manajemen ISO9001. Liwat taun akeh, kita wis dibukak Rooder model sawetara skuter anyar.

skuter kita / hoverboards / stakeboards wis didol kanggo kabeh ndonya lan digunakake digunakake ing kendaraan pribadi, polisi ing tugas, nggowo metro, bandara lan pavilions amba, panggonan apik lan golf, etc.

Our company penasehat ukum ing angen-angen perusahaan wedi alam, lan kita pracaya sing ilmu diganti urip kanggo netepake desain lengkap lan sistem R & D produk olahraga ruangan pinter lan kendaraan pribadi. We duwe tim desain paling profesional lan experienced ing ara-ara, lan kita uga duwe teknologi kritis sawijining paten, peralatan test majeng lan basa Manufaktur kang njamin produk sampurna. sawijining kemampuan R & D kita wis Highly ngakoni dening industri, lan kita wis kondhang karo kamanunggalan perusahaan dhuwur-tech.

Miturut njupuk gaya apa akeh, efisien, gumantung, pengabdian, insisting, kita saya nambah kualitas produk lan layanan kita, kanggo gawe marem kita pelanggan.

Kita sesanti iku Priksa urip More Nyaman, Flexible lan Sehat.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car