Rooder mati dalan rover hoverboard r806h karo 8.5 inch pinter wheel imbangan otomatis bluetooth samsung tas baterei app

Short Description:

Certified baterei 【aman】 CE / FCC / RoHS / MSDS / UN38.3 / USA lan pangisi daya, aman mati dalan Kisaran Papan / Self Balancing Scooter pass kabeh peraturan safety, nggawe manawa wheel imbangan pinter iku 100% aman kanggo sampeyan lan kulawarga . tegesipun ora potensial beboyo geni.
【Fitur】 kacepetan MAX Cruising saka 12-15km / h karo 350-watt Motors dual lan nganti 15-20km saka nggunakake fokus gumantung kahanan dalan etc
【penak】 Sampeyan bisa lelungan bebas ing kutha tanpa kang kaiket ing jadwal sepur lan metros, Luwih aman nitih ing wengi - numpak ing wayah wengi lan bisa ndeleng karo mbangun-in lampu LED padhang karo kelas. Gampang maneuver liwat suket, lendhut lan wedhi ing Papan dibangun kanggo nindakake liyane. Travel in gaya, manawa dadi pimpinan ngendi kowe.
【Profesi】 Professional gyroscope lan nyepetake sensor lan tetep nglacak-kontrol sistem njamin imbangan, saged minggah lereng nganti 15 derajat, aluminium pelek nyedhiyani kekiatan ekstra kanggo, ban non-gondhelan kejut-nresep, construction ABS kanggo kekiatan, kelas anti banyu dirating ing IP54 dienggo ing kabeh kahanan cuaca, 10 menit fungsi otomatis mati kanggo urip nggunakake maneh saben daya.
【PABRIK LANGSUNG】supplier Rooder Teknologi Limited , rega borongan kanggo gembong pinter 6.5, 8, 8.5, 10 inch
【JAMINAN】 babar pisan 1 taun isine bagean lan pegawe saka Produsèn.

video unboxing:  https://instagram.com/p/BPF3HujBuxO/

Manufacturing video:  https://www.instagram.com/p/BUMNEugh-jk/


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US$153.00
  • Detail produk

    Tags Product

    Rooder mati dalan rover hoverboard r806h karo 8.5 inch pinter wheel imbangan otomatis bluetooth samsung tas baterei app

    Certified baterei 【aman】 CE / FCC / RoHS / MSDS / UN38.3 / USA lan pangisi daya, aman mati dalan Kisaran Papan / Self Balancing Scooter pass kabeh peraturan safety, nggawe manawa wheel imbangan pinter iku 100% aman kanggo sampeyan lan kulawarga . tegesipun ora potensial beboyo geni.
    【Fitur】 kacepetan MAX Cruising saka 12-15km / h karo 350-watt Motors dual lan nganti 15-20km saka nggunakake fokus gumantung kahanan dalan etc
    【penak】 Sampeyan bisa lelungan bebas ing kutha tanpa kang kaiket ing jadwal sepur lan metros, Luwih aman nitih ing wengi - numpak ing wayah wengi lan bisa ndeleng karo mbangun-in lampu LED padhang karo kelas. Gampang maneuver liwat suket, lendhut lan wedhi ing Papan dibangun kanggo nindakake liyane. Travel in gaya, manawa dadi pimpinan ngendi kowe.
    【Profesi】 Professional gyroscope lan nyepetake sensor lan tetep nglacak-kontrol sistem njamin imbangan, saged minggah lereng nganti 15 derajat, aluminium pelek nyedhiyani kekiatan ekstra kanggo, ban non-gondhelan kejut-nresep, construction ABS kanggo kekiatan, kelas anti banyu dirating ing IP54 dienggo ing kabeh kahanan cuaca, 10 menit fungsi otomatis mati kanggo urip nggunakake maneh saben daya.
    【PABRIK LANGSUNG】supplier Rooder Teknologi Limited , rega borongan kanggo gembong pinter 6.5, 8, 8.5, 10 inch
    【JAMINAN】 babar pisan 1 taun isine bagean lan pegawe saka Produsèn.

    Model: r806h
    DIM: 700 * 220 * 230mm
    Bobot Net: 14kgs
    ukuran Tirus: 8.5 "
    Max Load: 120kgs
    wates kacepetan maksimum: 10km / h
    Range: 10-15km
    Minimus ngowahi radius: 0
    Max climbing watesan: 15
    baterei: Lithium-ion 36V 4.4AH Samsung
    Charged suhu: 0 ℃ ~ 40 ℃
    suhu dilakokno: -15 ℃ ~ 50 ℃
    Motor: 350w * 2
    syarat Power: AC100-240V / 50-60HZ
    Ngisi daya wektu: 2- 3H
    Packing Karton: 77 * 29 * 33cm
    Gross Bobot: 16kg
    Pilihan: bluetooth / remot kontrol

    1pcs / karton
    Net bobot: 14kg
    GW: 16KG
    ukuran karton: 77x29x33cm
    0.074CMB / pc

    Supaya wadhah:
    394pcs ing 20GP
    841pcs ing 40GP
    950pcs ing 40HC

    HS CODE: 8711600010

    video unboxing:  http://instagram.com/p/BPF3HujBuxO/

    Manufacturing video:  http://www.instagram.com/p/BUMNEugh-jk/

    Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (10) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (9) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (4) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (3) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (7) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (6) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (5) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (2) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (1) Rooder mati dalan rover hoverboard karo setir imbangan otomatis pinter bluetooth samsung tas baterei app 8.5 inch (8)


  • Previous:
  • : Next

  • Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !