hovershoes wheel imbangan pinter rega borongan

Short Description:

- Play minangka apa wae kaya apa.

Hovershoes, kang digabungake karo kauntungan saka skateboard, hoverboard lan roller olahraga skate, liyane trik bisa diputer. Supaya sampeyan bisa njupuk ngendi wae pindhah nang endi wae.

- Tanpa remot kontrol, muter dening tetep imbang lan banget gampang operate.

Sampeyan bisa malah numpak bebas ing 5 menit tanpa pengalaman sadurunge. Sampeyan bisa nggawe iku kanggo playability nemen tanpa Watesan Papan kang.

- nggowo entheng lan idin dening bidang.

- Sampeyan are looking for gaya, Rooder shoes kisaran iku kanggo sampeyan nggawe gaya.


  • Price: US $ 499,00
  • Jumlahe: 100
  • Warna: ireng
  • Brand: Rooder
  • Ing Simpenan: ya
  • New: ya
  • Detail produk

    Tags Product

    hovershoes wheel imbangan pinter rega borongan saka Rooder shoes kisaran pabrikpabrik supplier

    hovershoes pabrik wheel imbangan pinter

     

    model: hovershoes
    baterei: 54wh / pc
    motor: 250W / pc
    max load: 10-80kg
    range: 8km
    kacepetan max: 8km / h
    Max premissible jurang pemisah: 9 jurusan
    apa suhu: -10 kanggo 40 ℃
    anti banyu: IP65
    daya input: AC100- 220V
    daya output: 29.4V1A
    full time daya: 1.5H
    net bobot: 2.8KG / pc
    ban diameteripun njaba: 3.5 inch

     

    - Play minangka apa wae kaya apa.

    Hovershoes, kang digabungake karo kauntungan saka skateboard, hoverboard lan roller olahraga skate, liyane trik bisa diputer. Supaya sampeyan bisa njupuk ngendi wae pindhah nang endi wae.

    - Tanpa remot kontrol, muter dening tetep imbang lan banget gampang operate.

    Sampeyan bisa malah numpak bebas ing 5 menit tanpa pengalaman sadurunge. Sampeyan bisa nggawe iku kanggo playability nemen tanpa Watesan Papan kang.

    - nggowo entheng lan idin dening bidang.

    - Sampeyan are looking for gaya, Rooder shoes kisaran iku kanggo sampeyan nggawe gaya.

     

    kisaran shoes pabrik Papan pinter imbangan poto (1) kisaran shoes pabrik Papan pinter imbangan poto (2) kisaran shoes pabrik Papan pinter imbangan poto (3)hovershoes Supplier Papan wawas poto (1) hovershoes Supplier Papan wawas poto (2)

    shoes kisaran


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree