kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak r804d saka China Rooder seev coco kutha caigiees citycoco kawasaki scooter elektrik pabrik rega borongan

Short Description:

Rooder City Coco scooter elektrik kawasaki, $ 250 baterei dipindhah Negotiable, 30-150 km sawetara, mathuk rong bagéyan batre dipindhah, iku bisa njupuk adoh kanggo ngisi. Cool looking kursi loro scooter, nyenengake kanggo numpak sak pesisir utawa malah kulo gampang kanggo njaluk sampeyan bisa, iku duwe Bluetooth pilihan gampang kanggo nyambung menyang telpon, karo speaker amba kanggo ngrungokake musik utawa diajak Panjenengan tresnani sapisan nalika nunggang, wis 2 tombol spare karo weker keamanan, iku nduweni daya saka 1000w motor karo voltase saka 60v, daya 4-10 jam lemak ukuran ban 18 * 9,5 inch, setir amba listrik, max bobot 200 kg, iku bakal teka karo ngowahi lampu lan cahya brake, mirrors, ngarep lan mburi penundaan kejut, layar LCD.


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US $ 666,00
  • Detail produk

    Tags Product

    kawasaki el scooterkaro setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter elektrik pabrik rega borongan

    Rooder City Coco scooter elektrik kawasaki, $ 250 baterei dipindhah Negotiable, 30-150 km sawetara, mathuk rong bagéyan batre dipindhah, iku bisa njupuk adoh kanggo ngisi.

    Cool looking kursi loro scooter, nyenengake kanggo numpak sak pesisir utawa malah kulo gampang kanggo njaluk sampeyan bisa, iku duwe Bluetooth pilihan gampang kanggo nyambung menyang telpon, karo speaker amba kanggo ngrungokake musik utawa diajak Panjenengan tresnani sapisan nalika nunggang, wis 2 tombol spare karo weker keamanan, iku nduweni daya saka 1000w motor karo voltase saka 60v, daya 4-10 jam lemak ukuran ban 18 * 9,5 inch, wheel amba listrik, max bobot 200 kg, iku bakal teka karo ngowahi lampu lan cahya brake, mirrors, ngarep lan mburi penundaan kejut, layar LCD.

    kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (1)

     

    City Coco gaya kawasaki el scooter banget aman kanggo drive ora perlu kanggo lisensi utawa Pendhaftaran siap kanggo numpak. Iku panas sade ing Argentina, Australia, Austria, Belgia, Bosnia lan Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chili, Kolombia, China, Kroasia, Ceko, Denmark, Finlandia, Prancis, Jerman, Hong Kong, Hongaria, India, Indonesia, Israel , Italia, Korea Kidul, Lithuania, Mauritius, Mexico, Maroko, Norway, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Romania, Slowakia, Slovenia, Afrika Kidul, Spanyol, Swedia, Swiss, Thailand, Ukraina, Inggris, Amerika Serikat

    kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (14) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (10) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (11) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (8) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (6) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (5) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (4)

     

    Model: r804d
    Rim: 10 inch alloy Aluminium
    Length: 1756mm * 750mm * 50mm
    ukuran Tirus: 18 × 9.5inch
    mode brake: Disc brake
    Bukaan menek: 18 jurusan
    torsi maksimum: 95N / M
    biaya Bukaan: 35-40KM
    kacepetan maksimum: 50km / h
    mbukak Bukaan: 200KG
    dipindhah baterei: baterei lithium 60V12AH
    Ngisi daya wektu: 6hours
    daya Motor: 1000W
    Front kejut penundaan: ya
    samping kejut penundaan: ya
    Horn: ya.
    samping ngowahi lampu: ya
    Stop cahya: ya
    tampilan layar LED: ya
    pindho jog: ya
    NW: 65KG GW: 70KG
    ukuran Paket: 186 * 42 * 80cm

    1pc / karton
    ukuran karton: 1850 * 420 * 870mm
    NW: 65kg, GW: 70kg
    0.676CBM / pc

    Supaya wadhah:
    43pcs ing 20GP
    92pcs ing 40GP
    104pcs ing 40HC

    kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (15) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (12) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (9) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (7) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (3) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki scooter pabrik listrik rega borongan (2) kawasaki el scooter karo setir amba ban lemak saka China Rooder seev caigiees coco kutha citycoco kawasaki elektrik scooter pabrik rega borongan (13)



  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart