lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep lampu 500W brushless motor 40kmh

Short Description:

golek kualitas dhuwur lempitan scooter elektrik, rega kurang barang lempitan scooter elektrik saka Rooder China lempitan sooter elektrik exporter supplier Produsèn pabrik perusahaan ing www.RooderGroup.com

Wheel 10 inch,
lithium,
brushless motor,
kacepetan 40kmh,
scooter lempitan


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US$422.00
  • Detail produk

    Tags Product

    kita Supplier specialized saka macem-macem pit listrik, scooter elektriks, Electric Unicycle karo pilihan saka sudhut werna lan designs. Adhedhasar pengalaman saklawasé 5 taun 'ing industri kita duwe akeh tenaga kualitas ing kothak desain, pembangunan lan produksi. Kabeh produk kita tundhuk karo konsep saka daya energi lan lingkungan Proteksi, kita Yahoo kanggo ningkataké Eco-loropaken lan greener gaya urip kanggo wong kabeh ndonya.

    Kanthi kuwat kapasitas ngembangaken lan ngalami kasusahan kita, kita nyedhiyani layanan profesional lan solusi kanggo cocog karo kita pelanggan 'grosir, toko, lan kabutuhan perusahaan. Kejabi, kita kudu kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi mbisakake kita kanggo njamin customer kepuasan total. Minangka asil kualitas produk kita lan layanan customer pinunjul, kita wis gained Jaringan global sik njongko Amerika Utara, Eropa, Australia, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan uga ngormati dening purchasers sing.

    Yen kasengsem ing sembarang produk kita utawa kaya kanggo ngrembug supaya adat, please aran gratis kanggo hubungi kita. We are looking nerusake kanggo mbentuk sesambetan bisnis sukses karo klien anyar sak donya ing mangsa cedhak.

    lempitan scooter elektrikr803t karo 10 inch mburi setir ngarep lampu 500W brushless motor 40kmh

    lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (1) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (2) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (3) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (4) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (5) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (6) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (7) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (8) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (9) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (10) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (11) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (12) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (13) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (14) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (15) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (16) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (17) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (18) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (19) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (20) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (21) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (22) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (23) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (24) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (25) lempitan scooter r803t elektrik karo 10 inch mburi setir ngarep mimpin 500W cahya brushless motor 40kmh saka Rooder lempitan Produsèn pabrik scooter listrik (26)

    r803t
    Size: 1180 * 600 * 1100 MM
    kacepetan maksimum: 40km / H,
    Max load: 150kg
    36V 500W brushless motor
    awak aluminium Full lan pigura,
    10 inch pneumatic ban
    36V 10.4AH Lithium baterei
    Range: 35-40km
    wektu daya: 5-6 jam,
    brake,
    brake lamp,
    LED ngarep lan cahya mburi


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart