foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h karo aluminium alloy pigura 12inch

Short Description:

Banget Outdoor Activity E-Bike - Design kanggo kegiatan outdoor, Prefect kanggo nunggang kutha, uga milih-bahan dhuwur Aluminium campuran ngewangi sampeyan seneng nyenengake ruangan.
Eco-Friendly E-Bike - 100% Electric lan emisi free, lingkungan Proteksi, entheng, gampang banget kanggo nyimpen lan nindakake
Unisex Desain E-Bike - 2 Warna (Black / White) kasedhiya, kompak lan kelangan looking setelan kanggo wanita, wong lan teens, kinerja pinunjul (Front, Back kendaraan Electric disc brake) mbantu sampeyan seneng kacepetan lan kabungahan njobo.
Modes Pakaryan Unik - E-mancal & dibantu pit. Sampeyan bisa milih e-mancal seneng lelungan dangu tanpa pedaling, lan sampeyan uga bisa milih mode PAS kanggo seru efforts dhewe. Seneng kulo karo mode sembarang. 36V 6.6AH Lithium baterei ndhukung nganti 25km / h karo sawetara nunggang 23-30km. Lan ngisi gampang (3 jam).


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US $ 288,00
  • Detail produk

    Tags Product

    foldablae sepeda listrik e-mancal r809h karo aluminium alloy pigura 12inch saka Rooder pabrik e-mancal

    model: r809h
    pigura materi: aluminium alloy
    max speed: 25km / h
    biaya (murni elektrik): 25km
    biaya (pitulungan) 23-30km
    baterei: 36v6.6ah
    pangisi daya: 36v2ah
    daya wektu: 3.5h
    maksimum loading: 150kg
    daya motor: 350w
    max climbing: 12 °
    bobot net: 14kg
    IP54
    ukuran ban: 12inch
    fungsi: elektrik lan pas
    brake: pindho disc brake
    Damping: pindho Damping
    tedheng jog: bisa diatur
    werna: ireng / putih
    ukuran unfolding (l * w * h): 107 * 45 * 90cm
    ukuran lempitan (l * w * h): 107 45 * 73cm

    foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (1) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (2) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (3) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (4) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (5) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (6) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (7) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (8) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka Rooder supplier e-mancal (9) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka supplier Rooder e-mancal (10) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka supplier Rooder e-mancal (11) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka supplier Rooder e-mancal (12) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka supplier Rooder e-mancal (13) foldablae Bicycle elektrik e-mancal r809h saka supplier Rooder e-mancal (14)


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag