coco kutha r804s scooter elektrik Rooder karo EEC Coc VIN werna legal ing Eropah

Short Description:

EEC Coc coco kutha scooter elektrik Rooder r804s karo 2 batre dipindhah, VIN, ngarep kejut suspension, mburi penundaan kejut, mirrors, lampu turnning ngarep, lampu nolèh mburi, mungkasi cahya, spedometer, kursi pindho, plat, werna / dalan citycoco legal.


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US $ 675,00
  • Detail produk

    Tags Product

    coco kutha r804s scooter elektrik Rooder karo EEC Coc VIN werna legal ing Eropah

    Model: r804r-EEC
    ukuran Tirus: 18 × 9.5inch
    mode brake: Disc brake
    Bukaan menek: 18 jurusan
    torsi maksimum: 95N / M
    biaya Bukaan: 35-130KM
    kacepetan maksimum: 45km / h
    mbukak Bukaan: 200KG
    baterei: 60V12AH / 20AH lithium baterei
    Ngisi daya wektu: 6-10hours
    daya Motor: 1500W
    baterei dipindhah: ya
    Front kejut penundaan: ya
    samping kejut penundaan: ya
    mirrors: ya
    Horn: ya.
    ngarep lampu turnning: ya
    samping ngowahi lampu: ya
    Stop cahya: ya
    tampilan layar LED: ya
    pindho kursi: ya
    plat: ya
    eec / Coc disetujoni: ya
    NW: 65KG GW: 70KG

    coco kutha scooter listrik (1) coco kutha scooter listrik (2) coco kutha scooter listrik (4) coco kutha scooter listrik (5) coco kutha scooter listrik (6) coco kutha scooter listrik (7) coco kutha scooter listrik (8) coco kutha scooter listrik (10) coco kutha scooter listrik (11) coco kutha scooter listrik (9) coco kutha scooter listrik (12) coco kutha scooter listrik (13) coco kutha scooter listrik (3)

     

    rooder citycoco karo plat (1) rooder citycoco karo plat (2) rooder citycoco karo plat (3) rooder citycoco karo plat (4) rooder citycoco karo plat (5) rooder citycoco karo plat (6) rooder citycoco karo plat (7)


  • Previous:
  • : Next

  • Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !