2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa

Short Description:

Telusuri dhuwur kualitas e-mancal, grosir rega kurang e-mancal saka Rooder e-mancal supplier pabrik Produsèn exporter perusahaan
16 ban inch,
lithium dipindhah,
motor kuat,
pabrik langsung,
rega borongan


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US$500.00
  • Detail produk

    Tags Product

    Rooder wis darmabakti kangge kita sesambetan kanggo R & D, Manufaktur lan marketing saindering pit dhuwur mburi, bike elektrik lan relatif produk. Saiki, produk kita golek pasar siap ing kabeh ndonya.

    Kita, Rooder, seneng reputasi banget amarga kualitas dipercaya sawijining, workmanship nggoleki lan desain trendi donya. Saiki kita wis didegaké jaringan donya dipercaya lan wis digawe sukses gedhe bebarengan karo kabeh partners ing donya.

    Kita goal kanggo nggawe hard dhuwit entuk customer kita kang luwih terkenal, nalika, kita ngembangaken Pambuka bebarengan.

    Yen sampeyan perlu pit dhuwur-mburi apik, pit listrik lan bagéan saka Produsèn asli profesional, kita kudu dadi siji sing lagi looking for. Iku ora mangu sawise sampeyan pilih kita minangka supplier dipercaya, sampeyan bakal seneng sukses gedhe padha kita partners liyane wis rampung.

    2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal

    2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (3) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (1) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (4) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (6) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (7) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (5) 2018 european panas sade e-mancal sepeda listrik r809 karo baterei wheel 16 inch dipindhah li-ion lithium lan motor kuat kanggo wong diwasa saka pabrik e-mancal (2)

     

    model: r809
    ukuran setir: 16inch
    pigura: aluminium pigura
    motor: 36v250w gearless motor
    baterei: 36v5.2a
    ngisi wektu: 3-4hours
    break: ngarep & disk break mburi
    rim cutter rim 13g36h
    tampilan: lcd tampilan
    max load: 100kg
    range: 50km
    ngisi wektu: 3-4hours
    kacepetan ndhuwur: 25km / h
    ukuran Pack: 1320 * 650 * 260mm
    bobot net: 14kgs
    bobot reged: 18kgs


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane