16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost r809b kasedhiya ing Ebay Amazon

Short Description:

Kapiran kanggo gampang - The bike lempitan migunakake pigura aluminium bahan aerospace & gampang mathuk ing trek lan montor kabeh ukuran. Ing Bicycle motorized nggunakake 36 V baterei & motor 250-watt sing ngisi ing 3 hours.Ideal kanggo panyimpenan tithik.

5 PAS Riding System- Multi tampilan fungsi LCD, sensor 12 TCTerms lan FOC controller bebarengan gabungke PAS system.You bisa salah siji kulo ing mode pedal, utawa ing mode kontrol layaran karo mode bike murni pedaling metu utawa yen perlu sawetara sensor exercises.The bisa ndeteksi saben tujuan sabenere

Ngisi daya Everywhere- iki baterei E-mancal kompak iku ndhelikake ing kirim jog. Sampeyan bisa njaluk metu kanggo ngisi ngendi wae pengin. Iku prasaja lan cahya kanggo nindakake metu.

Luwes Bike Electric: Ngidini kanggo kathah imbuhan dhuwur saddle selaras rider lan cekap karo cepet-release ngawat-ngawati kanggo ngewangi ing lempitan mancal cepet

Patent Frame: The e-mancal adopts 100 persen pigura aluminium, garpu ngarep digawe saka pigura kiyat lan dikempalken karo comfort premium panyerepan kejut


  • Brand: OEM / ODM / ROODER
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen / Hongkong
  • Pembayaran Sarat: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Price: US $ 525,00
  • Detail produk

    Tags Product

    Rooder 16 inch 250W 36v bike elektrik karo baterei didhelikake ing seatpost kasedhiya ing Ebay Amazon lan roodergroup.com

    Model: r809b
    Size Wheel: 16inch
    Frame: aluminium pigura
    Motor: 36V250W gearless motor
    baterei: 36V5.2A
    daya Wektu: 3-4hours
    Break: ngarep & mburi disk break
    Front lan mburi dipimpin
    Display: LCD
    Max Load: 100KG
    Range: 50km
    daya Wektu: 3-4hours
    Top Speed: 25km / h
    ukuran Pack: 1320 * 650 * 260mm
    Bobot Net: 14kgs
    Gross Bobot: 18kgs

    Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (6) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (1) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (2) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (4) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (5) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (7) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (8) Rooder 16 inch 250W bike elektrik 36v karo baterei didhelikake ing seatpost (3)


  • Previous:
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala